.

MASAŽA

Relaksaciona masaža je upravo ono na šta njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hronične boli i nelagodnosti.

 

Za vreme sesije u Wellness centru “Ahmedić”, osoba će ukloniti veći dio odjeće i leći na sto za masažu, obično sa tanjom tkaninom koja prektiva tijelo. Relaks masaža može biti modifikovana prema vašim specifičnim željama. Masaža se odvija u tihom prostoru, sa prijatnim okruženjem. Na vama je da izaberete relaksirajuću melodiju i nivo ambijentalnog osvetljenja.

 

U toku relax masaže terapeut vrši nježan ili umjeren dodir na vaše tijelo, lagano pokrećući tkiva u cilju relaksacije. Ponekad se kao mogući modalitet ove masaže uključuje i aromaterapija, prema želji klijenta. Visoko kvalitetna aromaterapijska ulja mogu pojačati holastično iskustvo masaže omogučujuči veći stepen relaksacije i restauracije vašeg energetskog balansa. Naravno, moguće je primjeniti i ulja bez naglašenog mirisa, prema želji. Ulje omogućava da pokreti terapeuta klize i pritom nema povlačenja kože.

 

Za vreme masaže klijent može ostati miran i jednostavno istraživati svoje misli ili može razgovarati sa terapeutom ako to želi. Sesije mogu biti personalizovane na način na koji vi to želite.

 

Životi mnogih su stresni iz dana u dan, a opet suviše malo vremena posvećujemo da popravimo naše fizičko i duhovno stanje. Svako od nas zaslužuje preko potreban moment relaksacije za sebe. Ova vrsta masaže predstavlja pravu tehniku za postizanje upravo tog jedinstvenog trenutka. Opustiće vaš um i tijelo oslobađajući vas od stresa,.

 

Dužina masaže zavisiće od toga koliko vi želite da traje. Uglavnom ova vrsta masaže može trajati od pola sata do 2 sata. Preporučuje se ljudima svih godišta.

 

Relaksaciona masaža predstavlja lagan i nježan stil masaže dizajniran da poboljša cirkulaciju, obim pokreta, oslobodi od niskog stepena bola u mišićima i postigne celokupnu relaksaciju.

 

Vrijeme je da počastite sebe jednom relaks masažom.